Made in Holland

Ik wil je nog wat vertellen over de LUNA familieplanner. Wist je dat het product geheel bedacht, ontwikkeld en vervaardigd is in Nederland? Jaaaah, made in Holland dus. Echt Dutch Design. De bedenker, de grafische vormgever en de drukker… zijn allemaal gewoon in Nederland. De familieplanner past zowat in elk huishouden doordat het zwart/wit is. De teksten (inspirerende citaten en hashtags) zijn geschikt voor iedereen. De buitenkant van de planner is lekker dik (250 gram) en de pagina’s aan de binnenkant ook (160 gram). Je kunt de planner op meerdere manieren ophangen. And last but not least: het is biotop papier, dus duurzaam! Het is een chloor- en houtvrij product en beter voor het milieu.

Waarschijnlijk ben je nu ook al (familie)afspraken aan het maken voor januari 2019. Schrijf die op in de LUNA familieplanner! Zorg voor een goed begin van het jaar door overzicht te houden. Overzicht houd je door te weten wat er gaat gebeuren. Als je dingen opschrijft, onthoud je het ook beter. Je hersenen worden geactiveerd en zo kun je dan ook anticiperen op wat je schrijft (ik schat zo in dat je meteen een goede planning maakt etc.).

Heb je de LUNA familieplanner voor 2019 al besteld? Zo ja, ge-wel-dig. Schrijf je ook een review op Bol.com en op deze website? Zo nee, aanschaffen die handel. Fijne dagen allemaal! 

Hier nog wat interessante linkjes over schrijven & hersenen:

Is schrijven beter voor de hersenen?

The Pen is Mightier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.