Algemene voorwaarden

Algemeen

Het Nederlands recht en alleen dat recht geldt voor alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop de algemene voorwaarden van toepassing zijn. Voor onze leveringen, diensten en aanbiedingen geldt het volgende:

 

Prijzen

Alle prijzen in onze webshop www.ellenmae.nl zijn in euro’s (inclusief BTW) en de producten worden gratis verzonden in Nederland. Wil je het product naar het buitenland bezorgd hebben dan zijn de verzendkosten voor de klant. Neem hiervoor contact met ons op via info@ellenmae.nl of via het contactformulier.

 

Betaling

Na een bestelling ontvang je een ontvangstbewijs en een factuur per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten. De bestelling wordt pas geleverd nadat de betaling bij ons binnen is. Het is op dit moment alleen mogelijk om via een handmatige overboeking (door vooraf te betalen) of PayPal te betalen. Bij een handmatige overboeking kan de bank er en paar dagen over doen om de betaling te verwerken. Houd daar rekening mee.

 

Levering

Na betaling wordt de bestelling zo snel als mogelijk ter bezorging aangeboden bij PostNL. Wanneer de betaling voor 15:00 uur binnen is, wordt het brievenbuspakket dezelfde dag aan PostNL aangeboden. PostNL bezorgt in de regel de volgende dag. Bij vertraging nemen we contact met je op. Als blijkt dat ons product is uitverkocht en wij om die reden niet kunnen leveren dan wordt het geld teruggestort. We zullen eerst contact met je opnemen (per e-mail). Wij zijn niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.

 

Retourneren

Je hebt het recht om het product binnen 14 dagen na aflevering te retourneren. Wij accepteren alleen onbeschadigde producten. Neem van te voren contact met ons op via info@ellenmae.nl of via het contactformulier. De verzendkosten voor retourneringen zijn voor de klant. Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen het bedrag terugstorten op je bankrekening.

 

Klachten

Is er iets niet naar wens? Laat het ons weten via info@ellenmae.nl of via het contactformulier zodat wij samen naar een oplossing kunnen zoeken. We doen ons best om altijd de juiste informatie te leveren. Mocht er iets fout gegaan zijn of verkeerd staan op de website, dan passen we dat zo snel als mogelijk aan. We proberen je dan ook meteen op de hoogte te stellen van de correcte informatie.

 

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder onze schriftelijke toestemming.

 

Onze gegevens: Ellen Mae (Van der Wel services) | Eenmanszaak van N.R. van der Wel-Rustenberg | KvK 71045112 | BTW 199108602B03 | Anne Franklaan 415, 1443HL Purmerend (postadres) | 06-41221448 | info@ellenmae.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang standaard korting op jouw bestelling! Sluiten